Apartament en Cala d’Or, Mallorca

Apartament en Cala d’Or, Mallorca
Aquesta casa tan acollidora és el que estaves buscant si vols tenir un lloc de pau i desconnexió en una zona molt demandada de Mallorca. L'habitatge compta amb les següents característiques:

-Cala d’Or, Santanyi
-75 m²
-2 habitacions dobles
-9 m² de terrassa

Cala d’Or es caracteritza per ser un lloc molt tranquil. És molt conegut per la seva arquitectura d'estil eivissenc, a més de per les seves cales naturals d'aigües color turquesa.

Té tot el que necessites per a descansar i gaudir de la calma d'aquesta zona de l'illa. Les seves dues habitacions tenen una grandària idònia i un llit doble per a assegurar-te un bon somni. Encara que probablement el que t'enamorarà serà el seu acollidor jardí.

Quin gust poder despertar-se i desdejunar a la teva terrassa mentre planeges a quina platja vols anar aquest dia. A més, podràs preparar el menjar que et portaràs mentre decideixes la ruta més curta. Encara que tenint una platja a 200 m de distància, segur que aquesta serà la teva favorita.

Tingues en compte que gràcies a que la cuina i el saló estan comunicats, no hauràs d'anar d'un costat a un altre per a poder parlar còmodament amb els teus convidats. Gràcies a les seves àmplies finestres i també a causa de la seva ubicació, l'habitatge gaudeix de molta il·luminació natural durant el dia.

A partir d'ara gaudiràs els mesos d'estiu en un recés de pau adaptat al que estaves buscant. Una casa acollidora, amb terrassa i una proximitat a la platja que et permetrà escoltar el soroll de les ones trencar.

Podràs gaudir dels teus passejos matutins a primera hora del dia o de veure el capvespre a la platja, com si la teva vida fos un espot publicitari. Quan acabi el dia decidiràs si vols fer una barbacoa en el teu porxo mentre gaudeixes d'unes precioses vistes panoràmiques a la mar o prefereixes gaudir de la gastronomia mediterrània en els restaurants de la zona.

Si vols aquesta vida, telefona ja al 971888018 o emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Distribució

Dades de la propietat

  • RED Real Estate
   Carrer de l’Església 1A
  • 07701 MAÓ, Illes Balears
  • Islas Baleares, Spain
  • 971945453